Kahel nädalavahetusel toimunud Lootuste karikavõistlused tõid palju medaleid erinevates vanuseklassides

15.-17. veebruaril toimusid Tallinnas Lootuste karikavõistlused noorematele vanusegruppidele ehk mini-, laste- ja noorteklassile. Kokku võistles ligi 150 tüdrukut. Meie võimlejad olid esindatud enamikes vanuseklassides ning tulemused olid alljärgnevad:

REGITA VEIDE (2011) saavutas vabakavas III koha ja rõngakavas II koha ning kahe kava kokkuvõttes super tubli II KOHA! Blanka Treufeldt (2010) saavutas kolme kava kokkuvõttes 14.koha.

Elisabeth Reinthal (2009) saavutas vabakavas III KOHA ja rõngakavas I KOHA ning kolme kava kokkuvõttes tubli 4.koha. Maris Sarapuu (2009) saavutas kolme kava kokkuvõttes 5.koha. Greete Meus (2009) saavutas kolme kava kokkuvõttes 6.koha.

VALERIA VALASEVITŠ (2008) saavutas hüpitsakavas II KOHA ja kurikakavas I KOHA ning kolme kava kokkuvõttes II KOHA! Birgit Pärn (2008) saavutas pallikavas II KOHA ja kolme kava kokkuvõttes 6.koha. Saskia Treufeldt (2008) saavutas kolme kava kokkuvõttes 12.koha. Anni Kiili (2008) saavutas kolme kava kokkuvõttes 15.koha. Laura Põldma (2008) saavutas kolme kava kokkuvõttes 20.koha.

Elo-Kaisa Viiding (2007) saavutas kolme kava kokkuvõttes väga tubli 7.koha. Karolina Kuusik (2007) saavutas kolme kava kokkuvõttes 13.koha.

Juuniori- ja meistriklassile toimus võistlus 22. -23. veebruaril Narvas. Rütmikast oli oma oskusi proovile panemas 6 tüdrukut. Alates nooremast vanuseklassist olid võistlustulemused järgmised: Anete Reinvald (2006) saavutas nelja kava kokkuvõttes 20.koha.

ELIS SARAPUU (2005) saavutas hüpitsakavas II KOHA, pallikavas III koha ja kurikakavas I KOHA ning nelja kava kokkuvõttes II KOHA.

SABIINE ORAS (2004) saavutas hüpitsa-, palli- ja lindikavas 4.koha ja kurikakavas III KOHA ning nelja kava kokkuvõttes II KOHA. AIA ADELE NARITS (2004) saavutas kurikakavas II KOHA ja lindikavas samuti II KOHA ning nelja kava kokkuvõttes III KOHA. KRISTIN FREY (2004) saavutas hüpitsakavas II KOHA ja pallikavas 5.koha ning nelja kava kokkuvõttes 4.KOHA.

HANNA MARI HALGMA saavutas lindikavas 4.koha ja nelja kava kokkuvõttes 8.koha. Hanna Mari jaoks oli see esimene võistlus meistriklassis.
Tüdrukute tänane üliedukas võistlus tagas neile pääsu sel nädalal toimuvale rahvusvahelisele ilu-ja rühmvõimlemise võistlusele Miss Valentine 2019. Sabiine teenis koha FIG’i võistlusel ning Elis, Aia Adele ja Kristin võistlevad non-FIG’i võistlusel.

Lootuste karikavõistlustel toimub ka eraldi finaalvõistlus, kus on võimalik osaleda tüdrukutel, kes on etappidel saanud üksikalades vähemalt 1 punkti. Punkte saavad iga vanuse-aasta vastava ala 10 parimat.