Kaksikvõit Eesti meistrivõistlustelt!

Nädalavahetusel selgitati Tallinnas Eesti meistrid iluvõimlemise rühmkavades.

Meie lasteklassi rühmad sooritasid väga tulbid katsed ning tänutäheks KAKSIKVÕIT!

Rühm Rebasesabad, kavaga La La Land, krooniti EESTI MEISTRIKS iluvõimlemise rühmkavades. Rühmas võistlesid: Valeria Valasevitš, Saskia Treufeldt, Birgit Pärn, Anni Kiili, Triinu Õun ja Elisabeth Reinthal. Rühma treenerid on Monica Kiisler,  Brigita Nõmmsalu ja Maarja Jaanovits.

Rühm Rebasesabad, kavaga Arriba, saavutas rühmakaaslaste järel VÄGA TUBLI II koha! Rühmas võistlesid: Greete Meus, Eliise Greete Keemu, Marthareet Mäeots, Laura Põldma, Maris Sarapuu. Rühma treenerid on Monica Kiisler,  Brigita Nõmmsalu ja Maarja Jaanovits.

Ka meie noorteklassis võistlevad LEPATRIINUD olid ülitublid ning saavutasid kõrge 4.koha. Rühmas võistlesid: Karolina Kuusik, Laura Palla, Marii Elis Jürisoo, Anete Reinvald, Riin Parts ja Liina Sarv.